Tijd en Locatie

De concerten vinden plaats op donderdagavond, aanvang 20.15 uur in de Dorpskerk, Arnhemseweg 75 te Leusden-Zuid. De zaal biedt plaats aan crica 325 bezoekers en is vanaf 19.30 uur toegankelijk voor publiek. De plaatskeuze is vrij.

Let op: Indien u gebruikt maakt van een navigatiesysteem brengt het invoeren van "Prinses Irenelaan 1, 3832CA Leusden u het dichtst bij de Dorpskerk.

Parkeren: het aantal parkeerplaatsen bij de Dorpskerk is beperkt waardoor auto's geparkeerd worden in de woonwijk. Houdt u alstublieft rekening met de bewoners door uw auto niet voor een uitrit te plaatsen. 

Het familieconcert vindt plaats in één van de gebouwen op het Landgoed Leusderend, Leusderend 52 in Leusden. Aanvang 14.00 uur.

Met de '50+ bus' kunt u ook naar de Valleiconcerten komen. Wanneer u belt met het 'Huis van Leusden', telefoon 033 3034444, kunt u dat regelen. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u na het concert weer terug. En hij is tijdens de concerten aanwezig. Een 'retourtje Valleiconcerten' kost € 3,20 per persoon (prijswijzigingen voorbehouden). Reserveren is noodzakelijk.