NIEUWSBRIEF oktober 2021

Nog volop kaarten beschikbaar

Mocht u denken: ‘het zal al wel uitverkocht zijn’ dan hebben wij een mooi bericht voor u: zowel voor het concert van volgende week 14 oktober als voor het concert van Fuse op 4 november in de Koningshof, zijn nog volop kaarten beschikbaar.

Op 14 oktober speelt Combattimento een prachtig barokprogramma (20.15 uur Dorpskerk Leusden Zuid). En op 4 november brengen wij het bekende sextet Fuse met een spectaculair muzikaal festijn (let op: niet in de Dorpskerk maar in De Koningshof, De Blekerij 33, ook om 20.15 uur).

Verkoop Hannes Minnaar en Wishful Singing gestart

Vanaf nu kunt u ook voor het concert op 18 november en voor het concert op 9 december kaarten bestellen. Op 18 november speelt meesterpianist Hannes Minnaar o.a. de Goldbergvariaties van Johann Sebastiaan Bach en op 9 december zingt het bekende vrouwenensemble Wishful Singing een ontroerend kerstprogramma. Beide concerten beginnen om 20.15 uur in De Dorpskerk.

Veilig uit

Voor alle concerten geldt dat wij meer ruimte creëren door de zaal niet volledig te vullen. Voor de concerten in De Dorpskerk geldt dat er geen pauzeconsumpties verkrijgbaar zijn teneinde drukte in de pauze te vermijden. Ook zijn wij voorlopig verplicht om de coronacheck uit te voeren. U kunt daarvoor zowel de digitale QR-code als een vaccinatievermelding in het gele boekje gebruiken.

Kaarten

U kunt uw kaarten op de gebruikelijke wijze bestellen:

Maak het totaalbedrag over op rekening NL06RABO 033.59.19.677 t.n.v. Valleiconcerten Leusden.

Vermeldt op u overschrijving:

  • aantal gewenste kaarten en de gewenste concerten:
  • postadres (voor het verzenden van de kaarten),

Vergeet u vooral uw postadres niet want anders kunnen wij u de kaarten niet toesturen!

Als u uw kaarten niet via de post ontvangen heeft, bijvoorbeeld omdat uw overschrijving zo dicht op de concertdatum binnen is dat verzending niet tijdig meer lukt, dan liggen uw kaarten gereed op de ontvangsttafel in de kerk.

Met al uw vragen over de kaartverkoop kunt u terecht op kaarten@valleiconcerten.nl of via tel: 033 4945643.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Valleiconcerten