NIEUWSBRIEF november 2021

Concert Minnaar gaat door

In spanning wachtten wij afgelopen vrijdag de berichtgeving over de nieuwe maatregelen van de regering af: zouden we het vorig jaar gecancelde concert van Hannes Minnaar nu ‘boven water kunnen houden?  

Na een gedegen exegese van de woorden van de minister-president konden we opgelucht ademhalen: een concert in de avond met QR-controle en vaste zitplaatsen is toegestaan (mits het aantal bezoekers minder is dan 1250 en daarvan kunnen we redelijk zeker zijn).

Het gaat dus door, komende donderdag. Graag ontvangen wij u vanaf 19.30 uur in de Dorpskerk in Leusden Zuid.

Er is geen pauze. Wij verzoeken u om bij het binnenkomen en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen (als u uw plaats heeft bereikt mag het af). Houdt u zoveel mogelijk rekening met de behoefte van velen om enige onderlinge afstand te houden (de anderhalvemeterregel is overigens onder de bovengenoemde condities bij een cultureel evenement niet van toepassing).

Uiteraard is een QR-code verplicht, digitaal of via het gele vaccinatieboekje. Houdt u die dus bij binnenkomst alvast gereed.

 Concert 9 december

Op 9 december verzorgt het bekende a-capellavrouwenkwintet Wishful Singing een prachtig kerstconcert bij Valleiconcerten. Kaarten voor dit concert zijn nog beschikbaar; zie de website van Valleiconcerten voor het bestellen van kaarten.

In een volgende Nieuwsbrief berichten wij over de gang van zaken tijdens dit concert. Dan kunnen wij hopelijk ook duidelijkheid bieden over de kaartverkoop in het nieuwe jaar.

 Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Valleiconcerten