NIEUWSBRIEF nummer 2 december 2021 

  

Concert 13 januari verplaatst naar 19 mei

Het blijft schipperen tussen de coronamaatregelen door. Duidelijk is, na de laatste persconferentie van de regering, dat ons concert van 13 januari niet door kan gaan.

De mensen die voor dit concert al een kaart hadden gekocht krijgen een dezer dagen hun geld teruggestort.

We zijn blij dat we inmiddels met de musici een nieuwe datum voor dit concert hebben kunnen regelen: donderdag 19 mei. Daar zijn we vooral zo blij om omdat het een prachtig concert betreft, zoals we in onze vorige Nieuwsbrief al schreven.

Noteer die extra datum en blijf, met ons, hopen dat we met dit hartverwarmende  Russische programma, ongestoord door welk virus dan ook, de lente kunnen vieren in de Dorpskerk.

 

17 februari: Delta Pianotrio

En inmiddels kijken we hoopvol naar de volgende maand: februari.

Het succesvolle jonge Delta Pianotrio (zie de foto voor op onze seizoensflyer) heeft een verrassend programma samengesteld. Prachtige maar wellicht bekende muziek van Schubert en Beethoven, respectievelijk Notturno in Es, D.897 en Pianotrio in c, Op1, nr.3, omlijsten een trio van de jonge en sensationele Russische componiste Lera Auerbach. Wie haar ‘72 Angels’ met het Nederlands Kamerkoor heeft gehoord, zal deze kans om ander werk van haar te horen niet willen missen.

 

En verder…

Komen op 10 maart 7 jonge musici in ons eerste ‘Meesters-van-Morgenconcert’ hun talent in Leusden laten horen en speelt op 21 april Ronald Brautigam op zijn fortepiano een bedwelmend Schubertprogramma. Waarna we, zoals we schreven, op 19 mei het uitgestelde concert van Dmitri Ferschtman en Mila Baslawskaja kunnen horen.

  

Familieconcert

Op zondag 24 april kunt u kinderen en kleinkinderen verrassen ,met ons familieconcert in de gebouwen van Leusderend. Ton Meijer vertelt en speelt met veel humor het leven van de grote Wolfgang Amadeus. Vier musici vertolken zijn prachtige muziek.

 

Kaarten

Voor al deze concerten kunt u kaarten bestellen. Kijk op de website, onder de knop ‘verkoop’ hoe dat in z’n werk gaat. Schrijft u alstublieft op uw overschrijving, voor welk concert hoeveel kaarten u wilt hebben. Dat doet u door de maand (of de maanden) aan te geven: feb., mrt., apr en/of mei met achter elke maand het aantal kaarten. Bij kaarten voor het Familieconcert geeft u aan voor hoeveel kinderen en voor hoeveel volwassenen u kaarten bestelt.

Ook is het van belang dat u op uw overschrijving uw adres vermeldt zodat wij u de kaarten kunnen toesturen.

  

Wij wensen u (nogmaals) prettige feestdagen

Het bestuur