Nieuws

Alle abonnementen voor het komende seizoen 2019 - 2020 van de Valleiconcerten zijn inmiddels verkocht. De verkoop van de 275 abonnementen startte 1 mei.

Voor alle zeven concerten en het familieconcert zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Inschrijven op nieuwsbrief Valleiconcerten

Belangstellenden kunnen een (gratis) nieuwsbrief ontvangen van de Stichting Valleiconcerten. Wij willen met deze nieuwsbrief geĂ¯nteresseerden op de hoogte houden van zaken die met de Valleiconcerten te maken hebben.

In de nieuwsbrief staan praktische zaken (zoals over parkeren rond de Dorpskerk of over vervanging van musici door ziekte), maar ook onderwerpen die voor onze concertgangers en andere muziekliefhebbers van belang kunnen zijn (zoals aandacht voor musici die eerder bij ons optraden of binnenkort zullen optreden).

Met de 50+ bus naar de Valleiconcerten

Met de '50+ bus' kunt u ook naar de Valleiconcerten komen. Wanneer u belt met het 'Huis van Leusden', telefoon 033 3034444, kunt u dat regelen. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u na het concert weer terug. En hij is tijdens de concerten aanwezig. Een 'retourtje Valleiconcerten' kost € 3,20 per persoon (prijswijzigingen voorbehouden). Reserveren is noodzakelijk.